Lunan (MAN) pennut ovat jo oppineet poistumaan pentulaatikosta, eli laahauskävelyvaihe alkaa. Siis pentu ei kävele laahaten jalkojaan, vaan ihminen, jotta ei astu vahingossa pennun päälle. Pentu on niin salamannopea, että tuntuu joskus ihan väkisin työntyvän jalan alle.

Viime lauantaina olin Manxrenkaan esittelynäyttelyssä Nummelassa. Omia kissoja minulla ei ollut mukana, vaan olin keittiöhommissa kahden muun henkilön kanssa. Aina, kun oli hetki aikaa, karkasin salin puolelle lällyttelemään erästä ihanaa punatabbypoikaa, nimittäin eurooppalaiskasvattiani Nappia (Armain Snufkin, EUR d 22), joka oli nyt 9 kuukauden ikäsenä ensimmäistä kertaa näyttelyssä. Etukäteen jännitin, miten poika touhuun ja meteliin suhtautuu, mutta Nappihan oli kuin ihmisen mieli, niin rauhallinen ja hyväntuulinen koko ajan, kuin olisi ikänsä juossut näyttelyissä. Ja kyllä on poika hyvin hoidettu ja komean näköinen, kookas ja lihaksikas! Äiti -Mimmi ja isä-Eikka olisivat ylpeitä pojastaan, jos osaisivat ajatella kuin ihmiset.  

1915844.jpg

Photo: www.heikkisiltala.com

This handsome European unneutered male bred by me, Armain Snufkin (EUR d 22), called "Nappi", debuted in Manxrengas Presentation Show in Nummela last Saturday, 13.9. 08. He enjoyed his day and I enjoyed petting and kissing and hugging him tens of times. Nappi is very beloved and pampered a lot by his new family Iina & Ilkka Tohmo from Kirkkonummi.