Sain hauskan kuvan sähköpostissa ystävältäni Saaralta, joka on tehnyt kotisivuni.

1244313326_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saara ei kissaa omista, vaan tämä on Saaran Lontoossa asuvan siskon kissa Lily, jolla on päällään minun kutomani pikkuinen villanuttu. Tämän nutun kudoin viime talvena Saaran dopperipennulle Kiljulle, joka on jo iso koira. Hassua, että Kilju on joskus ollut niin pieni, että on voinut tätä käyttää :)

Last winter my friend and webdesigner Saara had a dobermann puppy called Kilju. I knitted a tiny pullover for Kilju to keep him warm. Nowadays this pullover resides in London , being worn by this Lily cat that is owned by Saara's sister.

Olen seikkaillut viime päivät naamakirjan eli Facebook'in ihmeellisessä maailmassa. Ystäväni Ina ja Outi kutsuivat minua mukaan samanaikaisesti, ja vastasin Outin kutsuun, koska siinä oli suomenlielinen linkki.

 Yllätyin iloisesti, koska naamakirjasta löytyi runsaasti sukuni nuorisoa, jotka kaiken lisäksi ovat kyllin kohteliaita hyväksyäkseen vanhan tätinsä kaverikutusun. Löytyi myös useita kasvattieni ja luonani syntyneiden sijoituspentujen omistajia, sekä yksi lukioaikainen luokkakaverini. Oikein mukava kokemus, olisinpa älynnyt liittyä aikaisemmin!

I joined the Facebook a few days ago. I was glad to find my nephews and nieces and many "cat persons" there.