Tallinnaan, kissanäyttelyyn. Kristiine spordihallissa oli kuuma kuin saunassa ja kissankakkaa lattialla. Kissoja oli todella vähän verrattuna kotimaan näyttelyihin, vain vähän yli kolme sataa.

Epsu valmistui lauantaina IC:ksi ollen emonsa Madden viides IC/IP-tasoinen jälkeläinen. Madde saa nyt nimensä perään DM-tittelin. Sunnuntainakin Epsu sai sertin, seuraavasta luokasta, joten seitsemällä kotimaan sertillä tulisi seuraava titteli. Katsotaan nyt, tuleeko näyttelyissä käytyä. Epsu on todella hoikka, ja ylemmissä luokissa sertien saaminen on entistä vaikeampaa. 

Majoituin Epsun kanssa samaan huoneseen Johannan ja kahden vieraan kissan kanssa. Vähän jännäilin etukäteen, mitä Epsu sanoo muista kissoista, mutta Epsu oli todella kiltti eikä sähistellyt kenellekään. Epsuli on niin sopuisa ja kultainen kisu täällä kotonakin.

Historiallistakin hetkeä pääsin Tallinassa todistamaan, kun lauantaina leivottiin maailman ensimmäinen manx-Junior Winner. Sveitsistä tuotu Venla eli Pretty Girl de la Gambade sai viidennen BIS-voittonsa, ja itse asiassa sunnuntaina kuudennen.

1641208.jpg

"Säänkestävä norjalainen" eli Epsu (IC Deimos Northrop Black Widow, NFO n 09) ulkoterassilla. Ei hassumpi profiili neitokaisella, vai mitä?