Mimmiesteri (EUR) kävi tänään eläinlääkärillä tiineysultrassa. En ole yleensä kasvatuskissojani ultrauttanut, mutta minulla oli nyt poikkeuksellisen epävarma olo Mimmin tilanteesta. Eläinlääkärin mielestä Mimmi on tiineenä, joten pentuja voimme odotella joskus syyskuun puolivälissä. Voi kunpa saisin Mimmin ja Eikan tyttären näyttely- ja kasvatuskissakseni!

My European female Mimmiesteri visited my vet today. I wanted to know whether Mimmi is pregnant or not. Well, my vet said to me that Mimmi is pregnant. I'd like to have Mimmi's and Eikka's female kitten to continue my European breeding. I suppose that Mimmi will have her kittens about 15.9. 08.

Samalla reissulla norjattareni Epsu siirtyi kastraattikerhoon. Kasvatan jo ennestään kahta muuta rotua, joten ei tuntunut hyvältä ajatukselta ryhtyä vielä norjalaisia metsäkissojakin kasvattamaan. Jätän suosiolla tämän hienon rodun muiden kasvatettavaksi, ja nautin vain Epsun ihanasta luonteesta ja hienostuneesta ulkonäöstä.

My female NFO Epsu was spayed today.

Luna (MAN) ja kaikki 7 pentuaan jakselevat hyvin. Ilman pentujen lisäruokaa on toistaiseksi pärjätty, kiitos Lunan pennuille omistautuneen asenteen.